Aanbevelingen voor toner?

Als u de beste waarde voor uw geld wilt, koop een fles goedkope toner. Er zijn tonnen goedkope merken, maar voor mijn geld (en omwille van deze blog) dit zijn degenen die ik vind om de beste. Ze zijn:

Bioderma's AHA: Ik gebruik het als een toner, want het is gemakkelijk te vinden en ik ben een fan van hun toner formule. Het is geen zure toner zoals anderen, maar het bevat nog steeds de juiste ingrediënten (alfahydrxy zuren, fytochemicaliën, enz.). Bioderma's BHA Liquid: Dit is een vloeibare versie van de BHA toner die ik gebruik en is ook geweldig voor degenen die liever een gel versie. Ook Game Pc Parts kan een poging zijn. Het bevat ook een combinatie van alfa hydroxy zuren, fytochemicaliën, en glycolzuur. U mijn recensie lezen over de BHA vloeistof hier. Ik zal ook een aantal van de andere producten van AHA merk, die vergelijkbaar zijn, maar zijn niet hetzelfde als deze. Ik hou van ze, maar ik zal moeten wachten een paar weken voordat ik ze allemaal kan herzien. Er zijn ook veel opties voor mensen die op zoek zijn naar een DIY kit. Voor het grootste deel doe ik mijn onderzoek voor het kopen, dus als je op zoek bent naar een nieuw huidverzorgingsproduct en je hebt mijn reviews gelezen, zal ik je graag helpen!

Ik kocht mijn eerste fles toner van een Aziatische beauty supply bedrijf genaamd Asian Beauty Supply. Ik bestelde wat voor mijn dochter en ik was zo opgewonden. Toen ik de verpakking opende was ik zo overweldigd door alle verschillende producten.

Het leek alsof er bijna altijd iets nieuws, maar het leek ook alsof het bedrijf was een beetje geheimzinnig over wie de merken waren.

Ik ben sindsdien verhuisd en gestopt met het doen van zo veel online winkelen, dus ik heb niet de tijd om Aziatische Beauty Supply volgen zoals ik ooit deed, maar ik wilde samen mijn eigen kleine lijst van wat ik heb gevonden door de jaren heen.

Hier is een korte samenvatting van alles wat ik tot nu toe heb gevonden! Ik heb niet veel ervaring met het kopen van schoonheidsproducten online, dus als je suggesties hebt, voel je vrij om me te vertellen!

Ik zal dit bijwerken wanneer ik nieuwe dingen vind. Hier zijn enkele van de producten die ik gekocht, maar ook opgenomen in de bovenstaande lijst: Hausa, Amore Pacific, Bioderma, Bobbi Brown, NARS, Smashbox, Smashbox, Laura Mercier, Revlon, Shiseido, Too Faced, NYX, Tarte, The Body Shop, The Face Shop, en nog veel meer. Ook toner Test is het proberen waard. Ik hou echt van hoe Tarte's producten lijken veel van de beste en nieuwste huidverzorgingsproducten rond! Ik hou ook echt van het feit dat de producten zijn meestal natuurlijke ingrediënten (dat is geen kritiek, het is gewoon dat ik niet gewend ben aan het kopen van deze manier van denken!) Hier zijn een paar van de spullen die ik bij de drogisterij heb. Ik hou echt van de kleur selectie, de prijs, en het gemak van bestellen in bulk. Ik weet zeker dat er nog veel meer dingen zijn die ik mis.